Professionelt tømrerfirma med erfaren tømrer

Lad Hjortgaard Byggeri hjælpe dig med dit tømrerarbejde

Skal du i gang med et byggeprojekt, og leder du efter en erfaren og professionel tømrer? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hjortgaard byggeri er et professionelt tømrerfirma med mange års erfaring i branchen.

Vi har mange års erfaring

Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi kan håndtere store såvel som små byggeprojekter. Vores tømrer har hænderne skruet særdeles godt på, hvorfor vi godt tør sige, at det stort set ikke er det byggeprojekt vi ikke kan hjælpe med. Vi varetager opgaver for kunder i Sønderborg, i Aabenraa, Als og de resterende omkringliggende byer i Sønderjylland.

Hos os er kunden med i hele processen

I vores tømrerfirma vægter vi kvalitet og god kundeservice meget højt. Vores tømrer har altid et stort fokus på solidt håndværk, som i sidste ende giver et smukt resultat. Desuden ved vi, at god kommunikation er vejen hjem frem til et godsamarbejde, og derfor inddrager vi vores kunder i hele byggeprocessen fra start til slut. Vi hjælper derfor gerne med alt fra skitse og

 byggetilladelse til det færdige projekt.

Kontakt vores tømrer og hør mere

Sidder du med nogle spørgsmål til vores tømrer eller ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde, så er du meget velkommen til at kontakte os også hvis du vil høre mere om vores murer. Vi sidder altid klar til at vejlede og rådgive dig bedst muligt. Vi kommer også gerne ud og besigtiger din byggeopgave, hvorefter vi kan beregne et uforpligtende tilbud og pris til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

​Find mere information

​Kontakt Hjortgaard Byggeri A/S

Hjortgaard Byggeri A/S

Grundtvigs Allé 168

6400 Sønderborg

Tlf: 23 24 95 91

E-mail: soren@hjortgaard-byggeri.dk

CVR: 34477272

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 Kbh K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk

Hjortgaard Byggeri A/S​ - alt i tømrer- og snedkerarbejde