Maler som kan varetage alle former for malerarbejde

Få en professionel maler til at klare malerarbejdet

Skal du i gang med et større malerprojekt og mangler en hjælpende hånd? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Hjortgaard Byggeri udfører vores maler og malerafdeling alle former for maleropgaver samt står for vedligeholdelse indendørs såvel som udendørs for virksomheder, institutioner og for private.

Vi har udført malerarbejde for kunder i Sønderborg, Aabenraa og på resten af Als. Men tøv ikke, vi hjælper dig også gerne med dit malerarbejde, hvis du kommer fra et andet sted i Sønderjylland.

Hos os er kvaliteten og arbejdet altid i top

Hos Hjortgaard Byggeri er kvalitet en af vores kerneværdier, og derfor er du hos os garanteret kvalitetsmalerarbejde uanset opgavens størrelse.

I vores malerfirma er alle malere faguddannede og yderst professionelle, ligesom alle vores produkter er af højeste kvalitet og standard. Vores maler står ligeledes altid klar til at vejlede dig med valg af farver og produkter, da vi ved, at det kan være lidt af en jungle at finde rundt i.

Kontakt os her

Har du med nogle spørgsmål, eller ønsker du en uforpligtende snak med vores maler, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon: 23 24 95 91, hvor vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt. Du er også velkommen til at kontakte vores dygtige tømrer.

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud og pris på dit næste malerprojekt, så klarer vi naturligvis også den. Du er også velkommen til at sende vores maler en e-mail på shjortgaard@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig!

​Find mere information

​Kontakt Hjortgaard Byggeri A/S

Hjortgaard Byggeri A/S

Grundtvigs Allé 168

6400 Sønderborg

Tlf: 23 24 95 91

E-mail: soren@hjortgaard-byggeri.dk

CVR: 34477272

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 Kbh K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk

Hjortgaard Byggeri A/S​ - alt i tømrer- og snedkerarbejde