Professionel murer med fokus på et godt håndværk

Vores murer kan udføre alle former for murerarbejde

Hos Hjortgaard byggeri har vi har vores egen murerafdeling, som udfører alle former for murerarbejde - altid med fokus på solidt håndværk og et smukt resultat. Er familien vokset, kan der være behov for en ombygning eller tilbygning. Her stiller vi vores ekspertise og murer til rådighed og udarbejder en plan i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og drømme bliver realiseret.​

Vi hjælper kunder med murerarbejde i Sønderborg, Aabenraa og Als, men vi hjælper også dig gerne hvis du kommet fra et andet sted i Sønderjylland.

Vores murermester har mange års med murerarbejde

Vores murer har mange års erfaring i branchen, og kan derfor klare stort set alle former for murerarbejde. Vi har altid stort fokus på et solidt håndværk, høj kvalitet og et smukt resultat. Det ved vi, at i sidste ende giver det bedste resultat, som du bliver fuldt ud tilfreds med.

Vi er med i processen fra start til slut

Vores murerafdeling og murer kan være behjælpelig i hele byggeprocessen - fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt. Vi ved at god kommunikation er vejen frem til et godt samarbejde. På baggrund af det tør vi godt love, at du bliver fuldt ud tilfreds med resultatet på din opgave.

Konkakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål til vores murer eller ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi vil også gerne for hele entreprisen til dit byggeri, så du er sikker på, at kvaliteten er i top, og at tidsplanen overholdes. Vi kan også finde en løsning som hovedentreprise eller totalentreprise. Ring til os på telefon 23 24 95 91, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud og pris til dig. Du er også velkommen til at høre mere om vores maler.

​Find mere information

​Kontakt Hjortgaard Byggeri A/S

Hjortgaard Byggeri A/S

Grundtvigs Allé 168

6400 Sønderborg

Tlf: 23 24 95 91

E-mail: soren@hjortgaard-byggeri.dk

CVR: 34477272

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 Kbh K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk

Hjortgaard Byggeri A/S​ - alt i tømrer- og snedkerarbejde